picture

picture
picture picture picture picture

Σε τι διαφέρουν τα Air Tunnels?

Οταν όλοι οι ανταγωνιστές μας γράφουν "αποστείρωση έως 99.9%" τότε δεν παρέχουν κάποια εγγύηση γιατί "εως 99.9%" σημαίνει από 0% έως 99.9%. Η ασάφεια δεν είναι εγγύηση. Zητήστε πάντα την ελάχιστη αποστείρωση που εγγυόνται και υπο ποιές συνθήκες. Εμεις στα προϊόντα μας εγγυόμαστε βάσει προδιαγραφών αποστείρωση από 99 έως 100% κι όχι έως 99%!!!
Ισχύει για Covid-19 και για όλους τους ιους που απαιτούν δόση αποστείρωσης UVC μικρότερη από 30mW/cm2 (σχεδόν όλες οι ιώσεις και οι κορωνοϊοί).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ PEGASUS AIR TUNNEL?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?

Η τεχνολογία αποστείρωσης με UVC και φωτοκαταλυτικό φίλτρο είναι η καλύτερη τεχνολογία αποστείρωσης στον κόσμο. Αρχικά σχεδιάστηκε από Aμερικάνικη εταιρία για λογαριασμό της NASA για καθαρισμό του αέρα στους δορυφορικούς επανδρωμένους σταθμούς κι εντός των διαστημικών λεωφορείων. Εμείς χρησιμοποιούμε ακριβώς την ίδια τεχνολογία με τα ίδια υλικά αλλά επανασχεδιάσαμε όλα τα μοντέλα μας με μεγάλους θαλάμους αποστείρωσης ώστε να είναι ιδανικά πλέον για επίγεια χρήση και όπου υπάρχει βεβαρυμένο ιικό φορτίο.
Το ζητούμενό μας λοιπόν δεν ήταν η οικονομία βάρους και όγκου, αλλά η καλύτερη αποστείρωση. Τα χαρακτηριστικά των μοντέλων μας είναι πιο πλούσια αλλά οι τιμές μας είναι 10-15 φορές χαμηλότερες από τα αντίστοιχα μοντέλα που σχεδιάστηκαν για τη NASA. Επιλέγοντας ένα Air Tunnel για το γραφείο ή το σπίτι σας, επιλέγετε ότι καλύτερο σε αποστείρωση και καθαρισμό αέρα.

Τα UVC Air Tunnel είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν την κατάλληλη δόση ακτινοβολίας για την αποστείρωση του SARS-Cov2 και γενικά των περισσοτέρων ιών. Είναι τα μόνα συστήματα αποστείρωσης που συνδιάζουν 2 τεχνολογίες... UVC υψηλής ισχύος με τεχνολογία OSRAM Ozone free(εγγύηση 2 ετών) και φωτοκαταλυτικά φίλτρα με επιφάνεια φωτοκατάλυσης πάνω από 2τετρ μέτρα και μέχρι 7τετραγωνικά μέτρα.
Σε αντίθεση με ένα κοινό φίλτρο, η φωτοκατάλυση μπορεί να οξειδώσει οργανική ύλη (ιούς, μικροβια κτλ) και πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC αέρια), και να τα μετατρέψει σε διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς. Δηλαδή ουσιαστικά τα αεριοποιεί.

Έτσι, αεριοποιεί βακτήρια, ιούς, σπόρια και άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) που βρίσκονται στον αέρα και εξαλείφει τις οσμές. Η φωτοκαταλυτική αντίδραση απαιτεί ένα ειδικό μήκους κύματος υπεριώδες (UV) φως καθώς και μία ειδική φόρμα διοξειδίου του τιτανίου.
Το μήκος κύματος του υπεριώδους φωτός μετριέται σε νανόμετρα (nm). Το TiO2 μπορεί να ενεργοποιηθεί στο φως μήκους κύματος 180-415nm. Ωστόσο, το φως στα 180nm παράγει ήδη όζον. Για να αποφευχθεί αυτό, οι λάμπες OSRAM που χρησιμοποιούμε σε όλα τα μοντέλα έχουν ειδικό φίλτρο που δεν επιτρέπει στην ακτινοβολία των 180nm να εκπεμφθεί στο περιβάλλον (ozone free).
Ο ανεμιστήρας εισόδου της συσκευής, απορροφά αέρα από το περιβάλλον, ο οποίος περνά από ένα πλενόμενο προφίλτρο το οποίο αλλάζει πολύ εύκολα, πλένεται και επαναχρησιμοποιείται.

Το προφίλτρο συγκρατεί τις σκόνες και ολα τα σωματίδια μέχρι 10 μικρόμετρα, να μην περάσουν στον εσωτερικό θάλαμο. Μετά ο αέρας φιλτραρισμένος περνάει μέσα από την φωτοκαταλυτική επιφάνεια όπου με την πρόσπτωση της UVC ακτινοβολίας, δημιουργούνται ρίζες υδροξυλίου (το ισχυρότερο γνωστό οξειδωτικό), οι οποίες τείνουν να κολλούν στην επιφάνεια των οργανικών ενώσεων και να τις αποδομούν.

To υδροξύλιο δημιουργείται όταν υπό την επίδραση φωτονίων υπεριώδους φωτός (UVC <415nm), ο φωτοκαταλύτης διεγείρεται και χάνει ένα ηλεκτρόνιο. Σε μια μεγάλη επιφάνεια φωτοκαταλύτη απελευθερώνονται εκατομμύρια ηλεκτρονία και τα απελευθερωμένα ηλεκτρόνια διασπουν τα μόρια του νερού - υγρασίας του χώρου δημιουργώντας έτσι ρίζες υδροξυλίου, που είναι πολύ ασταθείς κι έχουν την τάση να προσκολούνται σε οργανικά στοιχεία και να διασπάνε τον άνθρακα (C) των οργανικών ενώσεων δημιουργώντας αβλαβές διοξείδιο του άνθρακα, ενώ όσες ρίζες δεν ενωθουν με στοιχεία άνθρακα επανασχηματίζουν υδρατμούς. Δεν απελευθερώνονται άλλα αέρια. Η διαδικασία είναι 100% ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ"

picture
Εξουδετέρωση σπόρων μούχλας (ή βακτηρίων ή οσμών).
Οταν περάσουν σπόρια με τον αέρα, οι ρίζες ΟΗ συμπεριφέρονται σαν ένα σμήνος αρπακτικών που σταδιακά διαλύουν από έξω προς τα μέσα τα σπόρια κάνοντας συνεχείς επιθέσεις, μέχρι να αεριποιηθούν όλες οι οργανικές ενώσεις και καταστραφεί πλήρως το σπόριο. Ο τύπος διοξειδίου του τιτανίου του φωτοκαταλύτη, έχει υδρόφιλη ιδιότητα και κατά συνέπεια προσελκύει όλη την υγρασία στην επιφάνεια του. Αυτό σημαίνει ότι η σχετική υγρασία στον αέρα, φτάνοντας στην επιφάνεια του φωτοκαταλύτη, διατηρεί την αντίδραση ενώ ταυτόχρονα καθιστά το σύστημα αυτοκαθαριζόμενο. Τα υδρόφιλα νανοσωματίδια σχηματίζουν μια πλήρη μεμβράνη νανοσωματιδίων, καλύπτοντας εντελώς τις μικροϊνες, οι οποίες αφήνουν οπές 100-250μικρόμετρα και σχηματίζουν μια εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια αντίδρασης.
To μεγάλο μέγεθος του θαλάμου σε σχέση με την μεγάλη ταχύτητα εισαγωγής αέρα, δημιουργεί στροβιλισμούς αέρα εσωτερικά και η μεγάλη επιφάνεια του φωτοκαταλύτη με τις μικρές οπές που σχηματίζουν τα microfibers (1.6δις οπές ανά τετρ μέτρο φίλτρου) εξασφαλίζουν ότι όλος ο αέρας έρχεται σε επαφή με την φωτοκαταλυτική επιφάνεια.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και ο χώρος μεταξύ των φωτοκαταλυτικών φίλτρων όπου επικρατεί ισχυρή UVC ακτινοβολία και όσοι ιοί και μικρόβια δεν οξειδώνονται από φωτοκατάλυση αποστειρώνονται από την UVC ακτινοβολία.

H φωτοκατάλυση αποδομεί οποιοδήποτε οργανικό στοιχείο μέχρι και 1 νανόμετρο, οταν τα καλύτερα φίλτρα FFP3 φθάνουν τα 300νανόμετρα (0.3microns).


Tα πλεονεκτήματα των φωτοκαταλυτικών φίλτρων είναι
1) Δε θέλουν αλλαγή για πάνω από 5 χρόνια. Ειναι δηλαδή ανέξοδα.
2) Δεν παγιδεύουν τους ιούς όπως τα κοινά φίλτρα αλλά τους αποδομούν, έτσι δε γίνονται ποτέ εστίες μόλυνσης όπως τα συνηθισμένα φίλτρα.
3) Δεν γίνονται τοξικά με τη χρήση όπως τα φίλτρα άνθρακα, αντιθέτως είναι 100% μη τοξικά.
4) Δε σταματούν μικροοργανισμούς πάνω απο 300νανόμετρα όπως τα φίλτρα HEPA αλλά αποδομούν όλα τα οργανικά στοιχεία μέχρι και μεγέθους 1 νανομέτρου.
Γι αυτό ο συνδιασμός UVC και φωτοκατάλυσης είναι ο καλύτερος τρόπος αποστείρωσης.

Προσέξτε... τα UVC Air Tunnel δεν είναι από αυτές τις λάμπες που τις βάζεις για 1 ώρα να είναι αναμένες, χωρίς να είναι κανείς στο χώρο και μετά ανοιγεις τα παράθυρα να φύγει το οζον. Αυτές οι λάμπες UVC δεν έχουν πραγματικό αποτέλεσμα, γιατί η σωστή αποστείρωση πρέπει να γίνεται σε πραγματικό χρόνο συνεχώς και ακόμα και με παρουσία κόσμου ώστε αν κάποιος είναι φορέας να αποστειρώνει άμεσα το ιικο φορτίο που εκπέμπει. Αν κάνετε για 1 ώρα αποστείρωση και αφού κλείσετε την συσκευή, μετά μπει ένας φορέας.... όλη η αποστείρωση είναι άχρηστη γιατί ο αέρας θα μολύνθει ξανά. Μόνο σύστημα ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ παρέχει προστασία κι αυτό σας προτείνουμε.
Τα UVC Air Tunnel, κάνουν ανακύκλωση του αέρα με ταυτόχρονη αποστείρωση και με UVC και φωτοκατάλυση και δουλεύουν συνεχώς με παρουσία ανθρώπων, με πλήρη ασφάλεια και αποστειρώνουν συνεχώς. Ιδανική αποστείρωση αέρα για όσους έχουν αλλεργίες και για παιδιά.

Με τα Pegasus UVC Air Tunnel, και αποστειρώνετε τον αέρα σας συνεχώς και δεν ξοδεύετε χρήματα για tη συντήρησή τους. Το μόνο αναλώσιμο είναι τα προφίλτρα τα οποία στοιχίζουν 10€ το ζευγάρι αλλά είναι πλενόμενα και διαρκούν πολύ και λόγω του ότι οι φιλτροθήκες είναι "κουμπωτές" αλλάζουν από εσάς μέσα σε 5 λέπτα μια φορά το μήνα περίπου.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΖΟΝ. Eχουν τεχνολογία OSRAM και εγγύηση 2 ετών που καλύπτεται κι από την OSRAM και τα αγοράζετε κατευθείαν από τον κατασκευαστή ο οποίος έχει την πλήρη τεχνογνωσία κι αυτό μπορεί να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες. Μιλάτε απευθιείας μαζί μας και γι αυτό και οι τιμές των προϊόντων μας είναι πολύ χαμηλότερες του ανταγωνισμού.

Tα μοντέλα μας είναι οικονομικά.
Γνωρίζουμε ότι και οι συσκευές αποστείρωσης των διαστημικών σταθμών της NASA χρησιμοποιούν φωτοκατάλυση. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Μάλιστα η Αμερικάνικη εταιρία που έφτιαξε αυτά τα συστήματα αποστείρωσης, τα διαθέτει και σήμερα στην αγορά αλλά οι τιμές των δικών μας προϊόντων είναι μέχρι και 10 φορές χαμηλότερες, γιατί το θέμα δεν είναι ένα φίλτρο να είναι καλό, αλλά να μπορείτε κι εσείς να το αποκτήσετε.
Οχι μόνο έχουμε την υψηλότερη σχέση απόδοσης/τιμής αλλά επιπλέον στα μοντέλα μας έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις που τα καθιστούν μοναδικά παγκοσμίως. Ολα είναι τηλεχειριζόμενα και ο εσωτερικός τους θάλαμος και η επιφάνεια φωτοκατάλυσης είναι πολύ μεγαλύτερα των εισαγώμενων μοντέλων ενώ δεν χρησιμοποιούν σωληνάκια φωτοκατάλυσης αλλά microfibers, ώστε η UVC να χτυπάει όλη την επιφάνεια αλλά και οι οπές διέλευσης του αέρα να είναι μικρότερες ωστε να παγιδεύουν καλύτερα τον αέρα σχηματίζοντας 1.6δις οπές στο τετραγωνικό μέτρο φίλτρου (αντί για 65.000 που εχουν τα ανταγωνιστικά), αυξάνοντας έτσι την ενεργή επιφάνεια φωτοκατάλυσης σε 20τετρ μέτρα.

Τo μοντέλο των 55W (σύνολο 64W UVC) είναι για 75κυβικά μέτρα χώρο και αποστειρώνουν 75-150 κυβικά αέρα την ώρα 95.00-99.99% αποστείρωση σε 1 πέρασμα του αέρα. Τα 110W... είναι για 150κυβικά χώρο και αποστειρώνουν 100-200κυβικα την ώρα σε βαθμό 99.00-99.99%, τα 165W... είναι για 225κυβικά χώρο και τα 220W είναι για 300 κυβικά χώρο.

Οι μονάδες αυτές κατασκευάζονται κατά παραγγελία και παραδίδονται ή αποστέλλoνται σε 6-10 εργάσιμες μέρες. Ειναι ιδανικές για Ιατρεία, Νοσοκομεία, εστιατόρια, αιθουσες συνεδρίων, καταστήματα, επιχειρήσεις αλλά ακόμα και για σπίτια και αποτελούν την κορυφή της τεχνολογίας στα συστήματα αποστείρωσης, γι αυτό και συνήθως τα προτιμούν ιατροί.

Yπολογίστε τα κυβικά μέτρα (m3) του χώρου σας πολλαπλασιάζοντας το εμβαδόν επί το ύψος. Για ένα ικανοποιητικό σύστημα αποστείρωσης θα πρέπει η μονάδα να ανακυκλώνει αυτά τα κυβικά + 20% εντός 1ας ώρας το πολύ (Τάξεως Γ). Για ένα αποδοτικό σύστημα θα πρέπει η μονάδα να ανακυκλώνει +60% (Τάξεως Β) και για ένα σύστημα που καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλο ιικό φορτίο θα πρέπει η μονάδα να ανακυκλώνει τουλάχισατον 2 φορές την ώρα τον αέρα του χώρου (τάξεως Α).
Π.χ. Για ένα οδοντιατρείο που ο χώρος εξέτασης είναι 4Χ4 = 16τετρ μέ ύψος 3.30μέτρα τότε τα κυβικά είναι 4Χ4Χ3.30 = 53m3 περίπου. Μια μονάδα Αir Τunnel 55W που ανακυκλώνει 75-150m3/h αέρα είναι τάξεως Α γιατί ανακυκλώνει τον αέρα σε 21-42 λεπτά την ώρα.
H ταχύτητα ανακύκλωσης της μονάδας ρυθμίζεται. Οσο περισσότερα άτομα είναι μέσα στον χώρο τόσο πιο γρήγορα πρέπει να ανακυκλώνει τον αέρα. Οι μονάδες Air Tunnel έχουν UVC + POC filτers (φίλτρα φωτοκατάλυσης)

Τα βασικά μοντέλα που κατασκευάζουμε είναι:
1) 32W UVC + 2 POC filτers 60m3/h ...149.50+ΦΠΑ

+149.50€ +ΦΠΑ
Καλέστε στο
6946596490

32W UVC Μονάδα Αποστείρωσης Αέρα
ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ
με UVC 32W και 2 Φωτοκαταλυτικά φίλτρα
Ειναι σημαντικό ο αέρας των ασθενών να είναι απαλλαγμένος από ιικό φορτίο για να γίνεται πιο γρήγορα η ανάρρωση αλλά και να είναι ο χώρος πιο ακίνδυνος για τους επισκέπτες.

2) 55W UVC + 2 POC filters για 75m3 (75-150m3/h)...345+ΦΠΑ

picture
3) 110W UVC + 2 POC filters για 150m3 (100-200m3/h) ...560+ΦΠΑ
4) 165W UVC + 2 POC filters για 225m3 (150-300m3/h) ...780+ΦΠΑ
5) 220W UVC + 2 POC filters για 300m3 (200-400m3/h) ...980+ΦΠΑ
picture
6) TOWER 330W UVC
+ 3 POC filters + 32W UVC για 450m3 (300-600m3/h) ...1450+ΦΠΑ
7) TOWER 440W UVC
+ 4 POC filters + 48W UVC για 600m3 (400-800m3/h) ...1950+ΦΠΑ

8) TOWER 700W UVC Amalgam
+ 6 POC filters για 900m3 (600-1200m3/h) ...4800+ΦΠΑ
9) TOWER 1100W UVC Amalgam
+ 8 POC filters για 1500m3 (1000-2000m3/h) ...5900+ΦΠΑ

Για τα μοντέλα αυτά, (2-9) η παραγγελία σας ισχύει με την κατάθεση του 50% της καθαρής τιμής όπως αναγράφεται παραπάνω και θα κατασκευαστούν κατά παραγγελία για εσάς. Η μονάδα σας θα είναι έτοιμη σε 7-10 εργάσιμες μέρες. Συννενόηση για τιμές χονδρικής ή κάποια πιθανή έκπτωση αν αγοράσετε περισσόιερες από 1 μονάδες
Οι λογαριασμοί για κατάθεση της προκ/λής είναι
EUROBANK
IBAN:GR56 0260 2210 0003 1020 0856 111
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ:GR69 0171 0400 0060 4014 8979 000
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
ΑΤΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ?
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με email ή και τηλεφωνικά ακόμα, μαζί μας....

picture
picture

Επειδή όντως η θεωρία της φωτοκατάλυσης ξεκίνησε από τη NASA, γι αυτό και παραθέτουμε προΙόν της Αμερικάνικης εταιρείας που φτιάχνει παρόμοια συστήματα για τη NASA. Το προϊόν είναι επώνυμο και κάνει φωτοκατάλυση με πατενταρισμένο τρόπο με σωληνάκια οπης 4mm και μήκους 15χιλιοστών και συνολική επιφάνεια 2.5τετρ μέτρα καταλύτη για παραγωγή ριζών υδροξυλίου και χρησιμοποιεί πλαστικό περίβλημα.
Ομως ολα εξελίσσονται. Αυτό που ξεκίνησε από μια Αμερικάνικη εταιρία μπορεί να εξελιχθεί από μια άλλη εταιρία και γιατί όχι, Ελληνική. Αν όντως αυτά τα προϊόντα ήταν σχεδιασμένα για διαστημικούς σταθμούς τότε ορθα τα σωληνάκια είχαν τόσο μεγάλη οπη και το περίβλημα ήταν πλαστικό για να εξοικονομείται βάρος και η ισχύς των λαμπών UVC μικρή γιατί οι διαστημικοί σταθμοί δεν έχουν μεγάλο όγκο αέρα εσωτερικά.
Στις επίγειες μονάδες όμως, όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος της συσκευής, τόσο περισσότερο κυκλοφορεί ο αέρας μέσα στον φωτοκαταλύτη και τόσο καλύτερη είναι η διαδικασία φωτοκατάλυσης. Αυτό που στις μονάδες εν τροχιά είναι πλεονέκτημα, στις επίγειες μονάδες είναι μειωνέκτημα.
Τα Air Tunnel κανουν επίσης φωτοκατάλυση με δικό τους τρόπο με μικρο-ίνες που δημιουργούν οπές 100-300μικρά (μέσο όρο 250μικρά) και μήκους 1.6χιλιοστών ώστε να χωρούν περίπου 1.6 δις οπές σε ένα τετρ. μέτρο φίλτρου δημιουργώντας ενεργή επιφάνεια φωτοκατάλυσης 20 τετρ. μέτρων και ο αέρας να είναι πολύ πιο κοντά στην επιφάνεια του φωτοκαταλύτη (μόλις 0.125mm αντί για 2mm στα ανταγωνιστικά μοντέλα) κι έτσι να γίνεται καλύτερη φωτοκατάλυση. Στα Air Tunnel η επιφάνεια φωτοκατάλυσης είναι από 1.1 - 6.9τμ και στα μεγάλα μοντέλα πάνω από 10τμ.
Και η εταιρεία μας και η NASA χρησιμοποιούν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ φωτοκαταλύτη (ΤιΟ2). Τα AirTunnel όμως δεν χρησιμοποιούν πλαστικό περίβλημα αλλά αλουμίνιο και πηγές και ηλεκτρονικά OSRAM ή ειδικής τεχνολογίας Αμαλγάματος ενώ η τιμή τους είναι κλάσμα της τιμής αντίστοιχων ανταγωνιστικών μοντέλων.
Η αποστείρωση που κάνουν τα νέα Αir-Tunnel στο 1o πέρασμα έχει αναβαθμιστεί σε 99-100% βάσει προδιαγραφών!!!

picture
picture