ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η ακτινοβολία UVC αποσυνθέτει το DNA ή το RNA μικροοργανισμών και ιών. Όλοι οι αόρατοι εχθροί της υγείας μας που ζουν γύρω μας, δεν αντέχουν αυτήν την ακτινοβολία. Αυτό έχει αποδειχθεί από 100δες εργαστηριακά τεστ. Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις 6 Απριλίου 2020, πρότεινε λάμπες UVC 254nm για την αποστείρωση μάσκας και γαντιών στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τον Ιούνιο του 2020, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέτασε την αντίσταση του SARS-CoV-2 στην ακτινοβολία UVC και πιστοποίησε τη σωστή δόση ακτινοβολίας που χρειαζόταν για να αποστειρωθεί ο ιός. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη δόση που απαιτείται για την αποστείρωση του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19) αλλά και όλων των γνωστών μέχρι τώρα ιών.

Είμαστε η μόνη εταιρεία παγκοσμίως με περισσότερα από 35 μοντέλα αποστειρωτών UVC υψηλής ισχύος από 16 έως και 2500W. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία OSRAM για πηγές UVC και ηλεκτρονικά με όλες τις πιστοποιήσεις της OSRAM και καλυπτόμαστε και από την εγγύηση της OSRAM. Η ποιότητά μας είναι υψηλή, οι τιμές μας είναι χαμηλές. Όλοι μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα μας. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή άμυνας κατά της πανδημίας SARS-CoV-2 προτείνοντας λύσεις για το πώς θα θωρακίσετε εσάς, την οικογένειά σας, το σπίτι σας, την εργασία σας, τους πελάτες σας απέναντι σε κάθε βιολογικό κίνδυνο.

Σε αυτήν τη σελίδα, σας παρουσιάζουμε για εσάς που έχετε κάποιον ασθενή στο σπίτι και προέχει η ανάρρωσή του και η ασφάλεια της υπόλοιπης οικογένειας, το νέο μοντέλο αποστειρωτή Pegasus UVC 32W Air Tunnel που είναι συσκευή αποστείρωσης αέρα, ιδανική για το σπίτι και ειδικά για δωμάτια ασθενών. Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα 2 τεχνολογίες για να αποστειρώνει τον αέρα συνεχώς με πλήρη ασφάλεια. Η UVC ακτινοβολία υψηλής ισχύος 32W προσβάλει το DNA και το αποδομεί, καταστρέφοντας έτσι τον ιό.

Τα 2 φωτοκαταλυτικά φίλτρα παράγουν ρίζες υδροξυλίου που επιτίθεντε σε οποιοδήποτε μικρο-οργανισμό ή ακόμα και οργανικό στοιχείο και το καταστρέφουν. Τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα καταστρέφουν οργανικά στοιχεία μέχρι και 1 νανόμετρο!!! Ειναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα φίλτρα HEPA FFP3 (300nm). Η ιδανική λύση για δωμάτια ασθενών SARS-CoV2 αλλά και για σπίτια που θέλουμε καθαρό αποστειρωμένο αέρα.

Παρακάτω στην ίδια σελίδα, σας παρουσιάζουμε το Hand Unit 32W. Την ισχυρότερη φορητή μονάδα αποστείρωσης UVC στον κόσμο. Με μια κίνηση, με ένα πέρασμα πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια ή αντικείμενο το αποστειρώνει. Αποστειρώνει έπιπλα, διακόπτες, πόμολα, μάσκες, γάντια, τηλεκοντρολ, πληκτρολόγιο και ποντίκι του Η/Υ, κινητά, πάγκους κουζίνας, τραπέζι, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, τα ρούχα σας. Αποστειρώνει ότι μπαίνει στο σπίτι σας. Τα ψώνια του σουπερ-μάρκες, τις συσκευασίες των σνακ, το φαγητό που θα σας φέρουν απ έξω.... σχεδόν τα πάντα.

Οταν λοιπόν ο ιός από τον αέρα ή από τα χέρια κάποιου φορέα, κατακάθεται σε μια επιφάνεια, τότε αναλαμβάνει το UVC hand Unit 32W. Αποστειρώνει σε δευτερόλεπτα, εκεί που δε μπορεί η υγρή απολύμανση (ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές) να εξουδετερώσει τον ιο. Ο συνδιασμός UVC Air Tunnel 32W και UVC Hand Unit 32W είναι η απόλυτη θωράκιση του σπιτιού σας απέναντι στον SARS-CoV2 ἐρχεται με 2 χρόνια εγγύηση και η πηγή και τα ηλεκτρονικά είναι OSRAM ενώ καλύπτει 35εκατοστά πλάτος επιφάνειας!!!

Και βέβαια για οικιακή χρήση παρουσιάζουμε το χαμηλού κόστους UV Hand Unit 25W, το οποίο παρά την χαμηλή του τιμή, εκπέμπει δόση 56mJ/cm2 που είναι σε θέση να αποστειρώσει από τον Κορονοϊό σε 1 δευτερόλεπτο. Ερχεται με 1 χρόνο εγγύηση και καλύπτει πλάτος επιφάνειας 20 εκατοστών.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ
KAI ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

τηλεφωνείστε στο 6946596490


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ KAI...
ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...
τηλεφωνείστε στο 6946596490 για παραγγελία

Για πληροφορίες ή παραγγελίες γραπτώς, στείλτε μας email ή πάρτε μας τηλέφωνο

picture
picture

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ KAI...
ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ... τηλεφωνείστε στο 6946596490 για παραγγελία

Για πληροφορίες ή παραγγελίες γραπτώς, στείλτε μας email ή πάρτε μας τηλέφωνο

picture
picture

ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
EUROBANK IBAN: GR56 0260 2210 0003 1020 0856 111
ΠΕΙΡΑΙΩΝ ΙΒΑΝ: GR69 0171 0400 0060 4014 8979 000
ΑΤΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται σε 3-7 εργασιμες ημέρες ανάλογα με τον φόρτο εργασίας


picture

Γεώργιος Χατζηδάκης. Ιατρός. Ηράκλειο Κρήτης
Αγόρασε Θάλαμο UVC 32W, στις 16/10/2020
Αγόρασε UVC Air Tunnel 220W με 2 φωτοκαταλυτικά φίλτρα, στις 6/11/2020.

Έχω προμηθευτεί τόσο το box sterilizer για αποστείρωση αντικειμένων όσο και το air tunnel για αποστείρωση του αέρα του ιατρείου ...Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση απο μια ελληνική εταιρεία....Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα ...

Aπάντηση: Ευχαριστούμε πολύ. Εκτός της άψογης συνεργασίας μας μαζί σας και στις 2 παραγγελίες, να τονίσω ότι ειναι σημαντικό οι ιατροί να είναι παράδειγμα προς μίμησην για τον κόσμο όσον αφορά την πρόληψη και προστασία κατα της εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και γενικά των ιώσεων. Οτι θελήσετε στην διάθεσή σας.

Χρύσα Μεγαγιάννη. Οδοντίατρος. Βολος
Αγόρασε Θάλαμο UVC 16W στις 20/5/2020
Αγόρασε hand unit 50W την 1η/7/2020.

Ήδη από το καλοκαίρι χρησιμοποιώ στο οδοντιατρείο μου τόσο τον αποστειρωτή χειρός, όσο και το θάλαμο με αποστείρωση και αέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο από τις συσκευές (ποιότητα & τιμή), όσο και από την ΑΤΛΑΣ Ενεργειακή για την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκρισή τους σε κάθε ερώτηση και ανάγκη μου. Μένουμε ασφαλείς μαζί σας!!!

Aπάντηση: Ευχαριστούμε. Η συνεργασία μας και στις 2 παραγγελίες ήταν άψογη. Εισαστε υποδειγματική πελάτης και φαίνεται η ευαισθητοποίησή σας στην ασφάλεια των πελατών σας και στην πρόληψη. Χαιρετισμούς στον Βόλο. Να'στε καλα.

Μαρία Κόντου. Ελευθερη επαγγελματίας
Αγόρασε hand unit 32W στις 10/8/2020.

Η φορητή μονάδα αποστείρωσης hand unit που μου έστειλαν, είναι πολύ απλή στη χρήση και αποστειρώνει σε δευτερόλεπτα ότι μπαίνει στο σπίτι μου (ψώνια, delivery κτλ) όπως και την κουζίνa μου και το καθιστικό μου αλλά και τα ρούχα μας. Την παίρνω και στο γραφείο μου. Δε θελει ποτέ service. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Θέλω να πάρω κι ένα για την μητέρα μου.

Aπάντηση: Ευχαριστούμε. Ειναι σημαντική η πρόληψη στο σπίτι. Η ασφάλεια του σπιτιού από βιολογικούς κινδύνους πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα και χαίρομαι που είσαστε τόσο συνειδητοποιημένη.

Anna Manakou. Οδοντίατρος στον Πειραιά
Aγόρασε Αιr Tunnel 110W στις 9/7/2020

Παρέλαβα τη συσκευή μου air tunnel από το καλοκαίρι (έγκαιρη παράδοση) αλλά ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ πρόσφατα, είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη λειτουργία της και νιώθω ασφάλεια όσον αφορά το φιλτράρισμα του αέρα στο χώρο αναμονής.

Aπάντηση: Ευχαριστούμε πολύ. Εισαστε απο τους επαγγελματίες που προσέχουν τους πελάτες τους κι αυτό φάνηκε αμέσως στην συνεργασία μας

Kitsou Vasiliki. Ιατρός ΩΡΛ στην λέσβο
Aγόρασε UV Hand Unit 32W στις 10/9/2020

Πήρα τον UV αποστειρωτή χειρός για το ιατρείο μου και τον βρίσκω πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση. Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση της εταιρείας!

Aπάντηση: Σας ευχαριστούμε. Η αναγνώριση σας είναι σημαντική για εμάς. Κάνουμε ότι μπορούμε για τους πελάτες μας οπως άλλωστε επιβάλεται όταν εμπορεύεσαι συσκευές που προασπίζουν την υγεία του κόσμου. Πάντα στην διάθεσή σας.


picture
picture picture picture picture