picture

Σε τι διαφέρουν τα Air Tunnels?

Οταν όλοι οι ανταγωνιστές μας γράφουν "αποστείρωση έως 99.9%" τότε δεν παρέχουν κάποια εγγύηση γιατί "εως 99.9%" σημαίνει από 0% έως 99.9%. Η ασάφεια δεν είναι εγγύηση. Zητήστε πάντα την ελάχιστη αποστείρωση που εγγυόνται και υπο ποιές συνθήκες. Εμεις στα προϊόντα μας εγγυόμαστε βάσει προδιαγραφών αποστείρωση από 99 έως 100% κι όχι έως 99%!!!
Ισχύει για Covid-19 και για όλους τους ιους που απαιτούν δόση αποστείρωσης UVC μικρότερη από 30mW/cm2 (σχεδόν όλες οι ιώσεις και οι κορωνοϊοί).

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η ακτινοβολία UVC αποσυνθέτει το DNA ή το RNA μικροοργανισμών και ιών. Όλοι οι αόρατοι εχθροί της υγείας μας που ζουν γύρω μας, δεν αντέχουν αυτήν την ακτινοβολία. Αυτό έχει αποδειχθεί από 100δες εργαστηριακά τεστ. Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις 6 Απριλίου 2020, πρότεινε λάμπες UVC 254nm για την αποστείρωση μάσκας και γαντιών στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τον Ιούνιο του 2020, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέτασε την αντίσταση του SARS-CoV-2 στην ακτινοβολία UVC και πιστοποίησε τη σωστή δόση ακτινοβολίας που χρειαζόταν για να αποστειρωθεί ο ιός. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη δόση που απαιτείται για την αποστείρωση του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19) αλλά και όλων των γνωστών μέχρι τώρα ιών.

Είμαστε η μόνη εταιρεία παγκοσμίως με περισσότερα από 35 μοντέλα αποστειρωτών UVC υψηλής ισχύος από 16 έως και 2500W. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία OSRAM για πηγές UVC και ηλεκτρονικά με όλες τις πιστοποιήσεις της OSRAM και καλυπτόμαστε και από την εγγύηση της OSRAM. Η ποιότητά μας είναι υψηλή, οι τιμές μας είναι χαμηλές. Όλοι μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα μας. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή άμυνας κατά της πανδημίας SARS-CoV-2 προτείνοντας λύσεις για το πώς θα θωρακίσετε εσάς, την οικογένειά σας, το σπίτι σας, την εργασία σας, τους πελάτες σας απέναντι σε κάθε βιολογικό κίνδυνο.

Σε αυτήν τη σελίδα, σας παρουσιάζουμε την σειρά μοντέλων Pegasus UVC Air Tunnel που είναι συσκευές αποστείρωσης αέρα και ιδανικές για ιατρεία και χώρους νοσηλείας όπου ενδέχεται το ιικο φορτίο του αερα να είναι κρίσιμο. Αποστειρώνει τον αέρα από μολυσμένα αερολύματα και μειώνει δραματικά το ιικο φορτίο θωρακίζοντας τον χώρο, εσάς κι οσους βρίσκονται σε αυτόν από κάθε βιολογικό κίνδυνο. Σημαντικό είναι για τους πελάτες σας να αισθάνονται ασφαλείς στον χώρο σας. Χρησιμοποιεί 1-4 φίλτρα φωτοκατάλυσης και ακτινοβολία UVC 55-2500W ανάλογα με το μοντέλο. Και όταν τα αερολύματα κατακάθονται σε επιφάνειες και τις μολύνουν σας παρουσιάζουμε το UVC hand Unit 32W, που είναι η ισχυρότερη χειροκίνητη μονάδα αποστειρωσης UVC.

Αποστειρώνει όλες τις επιφάνειες (εκτος ανθρώπων, φυτών και ζώων) με ταχύτητα 10-12 δευτερόλεπτα το τρέχον μέτρο!!! Χρησιμοποιείται για γρήγορη αποστείρωση - μεταξύ 2 ραντεβού - των επιφανειων με τις οποιες ήρθε σε επαφή ο πελάτης-ασθενής. Ιδανικές και απαραίτητες λύσεις για κάθε ιατρείο.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ....
ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UVC
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!!
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (ΚΙ ΟΧΙ ΛΕΠΤΑ ΟΠΩς ΟΙ ΚΛΙΒΑΝΟΙ) ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ....
1) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΚΛΙΒΑΝΟ
2) ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ ΕΛΑΦΡΥΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ.
3) ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ 15 Ή 25 ΛΙΤΡΑ
4) ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΦΘΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ
5) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ
6) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OSRAM, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE ΚΑΙ 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΕΙ....

129.00€ +ΦΠΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

UNO 16W UVC Sterilizer Box
Θάλαμος Αποστείρωσης 15 λίτρων
αποστειρώνει σε δευτερόλεπτα

159.50€ +ΦΠΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

DUO 2X16W UVC Sterilizer Box
αποστειρώνει 2 φορές πιο γρήγορα σε θάλαμο 15 λίτρων

29.00€ +ΦΠΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

2 Φωτοκαταλυτικά φίλτρα
για φωτοκαταλυτική αποστείρωση του αέρα του χώρου ενός δωματίου στα μοντέλα UNO και DUO.

265.00€ +ΦΠΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

QUATTRO 4X8W UVC Sterilizer Box
Μεγάλος θάλαμος 25 λίτρων για επαγγελμαιτκή χρήση, που αποστειρώνει με 4 εστίες εκπομπής UVC για τέλεια αποστείρωση

295.00€ +ΦΠΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

QUATTRO 4X16W UVC Sterilizer Box
Ισως ο ισχυρότερος θάλαμος αποστείρωσης 25 λίτρων στον κόσμο

Με 4 εστίες εκπομπής UVC και 16W σε κάθε εστία, για τέλεια αποστείρωση σε δευτερόλεπτα

35.00€ +ΦΠΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

2 Φωτοκαταλυτικά φίλτρα TYPE 2
για φωτοκαταλυτική αποστείρωση του αέρα του χώρου ενός δωματίου στα μοντέλα QUATTRO.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ KAI ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ KAI..
ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
τηλεφωνείστε στο 6946-596490

Για πληροφορίες ή παραγγελίες γραπτώς, στείλτε μας email ή πάρτε μας τηλέφωνο

picture
picture

ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
EUROBANK IBAN: GR56 0260 2210 0003 1020 0856 111
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR69 0171 0400 0060 4014 8979 000
ΑΤΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται σε 3-7 εργασιμες ημέρες ανάλογα με τον φόρτο εργασίας


picture

Γεώργιος Χατζηδάκης. Ιατρός. Ηράκλειο Κρήτης
Αγόρασε Θάλαμο UVC 32W, στις 16/10/2020
Αγόρασε UVC Air Tunnel 220W με 2 φωτοκαταλυτικά φίλτρα, στις 6/11/2020.

Έχω προμηθευτεί τόσο το box sterilizer για αποστείρωση αντικειμένων όσο και το air tunnel για αποστείρωση του αέρα του ιατρείου ...Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση απο μια ελληνική εταιρεία....Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα ...

Aπάντηση: Ευχαριστούμε πολύ. Εκτός της άψογης συνεργασίας μας μαζί σας και στις 2 παραγγελίες, να τονίσω ότι ειναι σημαντικό οι ιατροί να είναι παράδειγμα προς μίμησην για τον κόσμο όσον αφορά την πρόληψη και προστασία κατα της εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και γενικά των ιώσεων. Οτι θελήσετε στην διάθεσή σας.

Χρύσα Μεγαγιάννη. Οδοντίατρος. Βολος
Αγόρασε Θάλαμο UVC 16W στις 20/5/2020
Αγόρασε hand unit 50W την 1η/7/2020.

Ήδη από το καλοκαίρι χρησιμοποιώ στο οδοντιατρείο μου τόσο τον αποστειρωτή χειρός, όσο και το θάλαμο με αποστείρωση και αέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο από τις συσκευές (ποιότητα & τιμή), όσο και από την ΑΤΛΑΣ Ενεργειακή για την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκρισή τους σε κάθε ερώτηση και ανάγκη μου. Μένουμε ασφαλείς μαζί σας!!!

Aπάντηση: Ευχαριστούμε. Η συνεργασία μας και στις 2 παραγγελίες ήταν άψογη. Εισαστε υποδειγματική πελάτης και φαίνεται η ευαισθητοποίησή σας στην ασφάλεια των πελατών σας και στην πρόληψη. Χαιρετισμούς στον Βόλο. Να'στε καλα.

Μαρία Κόντου. Ελευθερη επαγγελματίας
Αγόρασε hand unit 32W στις 10/8/2020.

Η φορητή μονάδα αποστείρωσης hand unit που μου έστειλαν, είναι πολύ απλή στη χρήση και αποστειρώνει σε δευτερόλεπτα ότι μπαίνει στο σπίτι μου (ψώνια, delivery κτλ) όπως και την κουζίνa μου και το καθιστικό μου αλλά και τα ρούχα μας. Την παίρνω και στο γραφείο μου. Δε θελει ποτέ service. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Θέλω να πάρω κι ένα για την μητέρα μου.

Aπάντηση: Ευχαριστούμε. Ειναι σημαντική η πρόληψη στο σπίτι. Η ασφάλεια του σπιτιού από βιολογικούς κινδύνους πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα και χαίρομαι που είσαστε τόσο συνειδητοποιημένη.

Anna Manakou. Οδοντίατρος στον Πειραιά
Aγόρασε Αιr Tunnel 110W στις 9/7/2020

Παρέλαβα τη συσκευή μου air tunnel από το καλοκαίρι (έγκαιρη παράδοση) αλλά ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ πρόσφατα, είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη λειτουργία της και νιώθω ασφάλεια όσον αφορά το φιλτράρισμα του αέρα στο χώρο αναμονής.

Aπάντηση: Ευχαριστούμε πολύ. Εισαστε απο τους επαγγελματίες που προσέχουν τους πελάτες τους κι αυτό φάνηκε αμέσως στην συνεργασία μας

Kitsou Vasiliki. Ιατρός ΩΡΛ στην λέσβο
Aγόρασε UV Hand Unit 32W στις 10/9/2020

Πήρα τον UV αποστειρωτή χειρός για το ιατρείο μου και τον βρίσκω πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση. Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση της εταιρείας!

Aπάντηση: Σας ευχαριστούμε. Η αναγνώριση σας είναι σημαντική για εμάς. Κάνουμε ότι μπορούμε για τους πελάτες μας οπως άλλωστε επιβάλεται όταν εμπορεύεσαι συσκευές που προασπίζουν την υγεία του κόσμου. Πάντα στην διάθεσή σας.


picture
picture picture picture picture