picture

picture
picture picture picture picture

NANO AIR TUNNEL ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η τεχνολογία αποστείρωσης με φωτοκαταλυτικό φίλτρο είναι η καλύτερη τεχνολογία αποστείρωσης στον κόσμο. Χρησιμοποιήθηκε μάλιστα κι από τη NASA για καθαρισμό του αέρα στους δορυφορικούς επανδρωμένους σταθμούς κι εντός των διαστημικών λεωφορείων. Εμείς χρησιμοποιούμε ακριβώς την φωτοκατάλυση τώρα και σε μικρές φορητές συσκευές για προσωπική χρήση.
Σδνδέστε το Air Tunnel Nano με τον υπολογιστή σας και καθαρίστε τον αέρα γύρω σας. Πάραγει ρίζες υδροξυλίου οι οποίες αεριοποιούν οποιονδήποτε ιό ή μικρο-οργανισμό σε διοξείδιο του άνθρακα και υγρασία.
Είναι 100 φορές πιο ισχυρό από τα φίλτρα FFP2 και FFP3 χωρίς να αποτελεί εστία μόλυνσης και είναι... 100% μη τοξικό. Το συνδέεται στην USB θύρα του υπολογιστή σας και φέρνει δροσερό καθαρό αέρα στο πρόσωπο σας και κυρίως απαλλαγμένο απο ιους και μικρόβια. Καθαρίζει τον αέρα που αναπνέετε.


Μόνο 39.50€ + 3.00€ Μεταφορικά
τηλεφωνείστε στο 6946596490

Το προφίλτρο συγκρατεί τις σκόνες και τα μεγάλα σωματίδια να μην περάσουν στον εσωτερικό θάλαμο. Μετά ο αέρας φιλτραρισμένος περνάει μέσα από την φωτοκαταλυτική επιφάνεια όπου με την πρόσπτωση της UV ακτινοβολίας, δημιουργούνται ρίζες υδροξυλίου (το ισχυρότερο γνωστό οξειδωτικό), οι οποίες τείνουν να κολλούν στην επιφάνεια των οργανικών ενώσεων και να γίνονται αέριο.

To υδροξύλιο δημιουργείται όταν υπό την επίδραση φωτονίων υπεριώδους φωτός (UV<=413nm), ο φωτοκαταλύτης διεγείρεται και χάνει ένα ηλεκτρόνιο. Σε μια μεγάλη επιφάνεια φωτοκαταλύτη απελευθερώνονται εκατομμύρια ηλεκτρονία και τα απελευθερωμένα ηλεκτρόνια διασπουν τα μόρια του νερού - υγρασίας του χώρου δημιουργώντας έτσι ρίζες υδροξυλίου, που είναι πολύ ασταθής κι έχει την τάση να προσκολάται σε οργανικά στοιχεία και να διασπάει τον άνθρακα (C) των οργανικών ενώσεων δημιουργώντας αβλαβές διοξείδιο του άνθρακα και όσες ρίζες δεν ενωθουν με σροιχεία άνθρακα επανασχηματίζουν υδρατμούς. Δεν απελευθερώνονται άλλα αέρια. Τα ανόργανα συστατικά των μορίων εξαερίζονται. Η διαδικασία είναι 100% ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ"


Μόνο 39.50€ + 3.00€ Μεταφορικά
τηλεφωνείστε στο 6946596490

Εξουδετέρωση σπόρων μούχλας (ή βακτηρίων ή οσμών).
Οταν περάσουν σπόρια με τον αέρα, οι ρίζες ΟΗ συμπεριφέρονται σαν ένα σμήνος αρπακτικών που σταδιακά διαλύουν από έξω προς τα μέσα τα σπόρια κάνοντας συνεχείς επιθέσεις, μέχρι να αεριποιηθούν όλες οι οργανικές ενώσεις και καταστραφεί πλήρως το σπόριο. Ο τύπος διοξειδίου του τιτανίου του φωτοκαταλύτη, έχει υδρόφιλη ιδιότητα και κατά συνέπεια προσελκύει όλη την υγρασία στην επιφάνεια του. Αυτό σημαίνει ότι η σχετική υγρασία στον αέρα, φτάνοντας στην επιφάνεια του φωτοκαταλύτη, διατηρεί την αντίδραση ενώ ταυτόχρονα καθιστά το σύστημα αυτοκαθαριζόμενο. Τα υδρόφιλα νανοσωματίδια σχηματίζουν μια πλήρη μεμβράνη νανοσωματιδίων, καλύπτοντας εντελώς τις μικρο-΄ινες του φίλτρου, οι οποίες σχηματίζουν πλέγμα εξαιρετικά μεγάλης επιφάνειας αντίδρασης περίπου 2000cm2.
H φωτοκατάλυση αποδομεί οποιοδήποτε οργανικό στοιχείο μέχρι και 1 νανόμετρο, οταν τα καλύτερα φίλτρα FFP3 φθάνουν τα 300νανόμετρα (0.3microns).


Tα πλεονεκτήματα των φωτοκαταλυτικών φίλτρων είναι
1) Δε θέλουν αλλαγή για πάνω από 5 χρόνια. Ειναι δηλαδή ανέξοδα.
2) Δεν παγιδεύουν τους ιούς όπως τα κοινά φίλτρα αλλά τους αποδομούν, έτσι δε γίνονται ποτέ εστίες μόλυνσης όπως τα συνηθισμένα φίλτρα.
3) Δεν γίνονται τοξικά με τη χρήση όπως τα φίλτρα άνθρακα, αντιθέτως είναι 100% μη τοξικά.
4) Δε σταματούν μικροοργανισμούς πάνω απο 300νανόμετρα όπως τα φίλτρα HEPA αλλά αποδομούν όλα τα οργανικά στοιχεία μέχρι και μεγέθους 1 νανομέτρου.
Το UV Air Tunnel Νano, κάνει ανακύκλωση του αέρα με αποστείρωση μέσω UV φωτοκατάλυσης και δουλεύοει συνεχώς με παρουσία ανθρώπων, με πλήρη ασφάλεια και αποστειρώνει συνεχώς τον αέρα σας. Ιδανική αποστείρωση αέρα για όσους έχουν αλλεργίες και για παιδιά. Δε θέλει αλλαγή φίλτρων και τα προφίλτρα είναι πλενόμενα και επαναχρησιμοποιούνται ενω τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα το καθαρίζετε με αέρα.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΖΟΝ.

Μόνο 39.50€ + 3.00€ Μεταφορικά
τηλεφωνείστε στο 6946596490

Για παραγγελίες χονδρικής, παρακαλώ επικοινωνήστε με email ή και τηλεφωνικά ακόμα, μαζί μας....

picture
picture