picture


Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η ακτινοβολία UVC αποσυνθέτει το DNA ή το RNA μικροοργανισμών και ιών. Όλοι οι αόρατοι εχθροί της υγείας μας που ζουν γύρω μας, δεν αντέχουν αυτήν την ακτινοβολία. Αυτό έχει αποδειχθεί από 100δες εργαστηριακά τεστ. Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις 6 Απριλίου 2020, πρότεινε λάμπες UVC 254nm για την αποστείρωση μάσκας και γαντιών στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τον Ιούνιο του 2020, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέτασε την αντίσταση του SARS-CoV-2 στην ακτινοβολία UVC και πιστοποίησε τη σωστή δόση ακτινοβολίας που χρειαζόταν για να αποστειρωθεί ο ιός. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη δόση που απαιτείται για την αποστείρωση του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19) αλλά και όλων των γνωστών μέχρι τώρα ιών.

Είμαστε η μόνη εταιρεία παγκοσμίως με περισσότερα από 35 μοντέλα αποστειρωτών UVC υψηλής ισχύος από 16 έως και 2500W. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία OSRAM για πηγές UVC και ηλεκτρονικά με όλες τις πιστοποιήσεις της OSRAM και καλυπτόμαστε και από την εγγύηση της OSRAM. Η ποιότητά μας είναι υψηλή, οι τιμές μας είναι χαμηλές. Όλοι μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα μας. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή άμυνας κατά της πανδημίας SARS-CoV-2 προτείνοντας λύσεις για το πώς θα θωρακίσετε εσάς, την οικογένειά σας, το σπίτι σας, την εργασία σας, τους πελάτες σας απέναντι σε κάθε βιολογικό κίνδυνο.

Σε αυτή τη σελίδα, σας παρουσιάζουμε το μοντέλο Pegasus 16W UVC Air Tunnel που μπαίνει σε ταξί, αυτοκίνητα, και μινι bus και αποστειρώνει τον αέρα με 2 τεχνολογίες. Χρησιμοποιεί διπλά φίλτρα φωτοκατάλυσης και ακτινοβολία UVC 16W και αποστειρώνει διαρκώς τον αέρα του αυτοκινήτου σας ανακυκλώνοντας τον πλήρως 20 φορές την ώρα μειώνοντας δραστικά το ιικο φορτίο του αέρα (μόλυνση). Ετσι πάντα έχετε καθαρό αποστειρωμένο αέρα.

Σχεδιασμένο ειδικά για οχήματα ταξί που ο επαγγελματίας είναι εγκλωβισμένος πολλές ώρες την ημέρα σε ένα μικρό χώρο και συνεχώς έρχεται σε επαφή με πιθανούς φορείς, το Pegasus 16W UVC Air Tunnel είναι ιδανικό για να αποστειρώνει τον αέρα και απαραίτητο.


picture

Pegasus 16W/12V UVC Air Tunnel for Cars

Μονάδα Αποστείρωσης Αέρα για taxi, αυτοκίνητα και βανάκια με UVC και 2 Φωτοκαταλυτικά φίλτρα

Παίρνει τροφοδοσία 12V από την μπαταρία του οχήματος και τραβάει αέρα τον περνάει μέσα από 2 φωτοκαταλυτικά φίλτρα τελευταίας τεχνολογίας και από μια περιοχή με ακτινοβολία UVc ισχύος 16W και μετά τον βγάζει αποστειρωμένο. Αυτη την διαδικασία την κάνει συνεχώς παρουσία σας και με την παρουσία των επιβατών με 100% ασφάλεια. Υπολογίζεται όιτ ανακυκλώνει τον αέρα ενός επιβατικού οχήματος περίπου 20 φορές την ώρα!!! Δηλαδή αποστειρώνει όλο τον αέρα του οχήματος καθε 3 λεπτά της ώρας. Σε 1 ώρα, ο αέρας έχει αποστειρωθεί 20 φορές!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ
KAI ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

τηλεφωνείστε στο 6946-596490

Ειναι το μόνο προϊόν για αποστείρωση αέρα αυτοκινήτου με αυτές τις 2 τεχνολογίες και δίδεται με αυτοκόλλητο που πιστοποιεί ότι ο αέρας του αυτοκινήτου αποστειρώνεται με UVC και φωτοκαταλυτικά φίλτρα.
Τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα είναι η τελευταία γενιά φίλτρων. Υλικά με ειδική επίστρωση που μόλις τα χτυπάει UVC ακτινοβολία εκπέμπουν ρίζες υδροξυλίου οι οποίες χημικά επιτίθενται σε όλα τα οργανικά στοιχεία μέχρι 1 νανόμετρο και τα αποδομούν!!! (τα καλύτερα φίλτρα σήμερα φιλτράρουνμέχρι 300νανόμετρα). Εχουμε 2 τέτοια φίλτρα, ένα στην είσοδο κι ένα στην έξοδο.

Ενδιάμεσα η ακτινοβολία UVC επιτίθεται στο DNA και RNA ιών και μικροοργανισμών το οποίο και αποσυνθέτει. Μια δόση 30mJ/cm2 είναι ικανή να αποστειρώσει το 99% του SARS-CoV2 και το 16W UVC Air Tunnel έχει σχεδιαστεί γι αυτόν τον λόγο.


Οταν είσαστε 8 και 10 ώρες την ημέρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με άλλους, θέλετε ένα σύστημα να αποστειρώνει τον αέρα αυτού του κλειστού χώρου, ώστε να μειώνει σημαντικά το ιικό φορτίο. Ειναι θέμα υγείας. Θέλετε ένα σύστημα να αποστειρώνει τον αέρα αυτού του κλειστού χώρου και να σας προστατεύει από τα πιθανώς μολύσμενα φίλτρα του κλιματισμού σας, ώστε να μειώνει το ιικο φορτίο. Ο ιός SARS-CoV2 μένει στον αέρα ενός κλειστού χώρου για έως και μισή ώρα. Θωρακίστε την υγεία σας.

Τιμή... 110.48€+ΦΠΑ = 137.00€

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ
KAI ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
τηλεφωνείστε στο 6946596490

ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
EUROBANK IBAN: GR56 0260 2210 0003 1020 0856 111
ΠΕΙΡΑΙΩΝ ΙΒΑΝ: GR69 0171 0400 0060 4014 8979 000
ΑΤΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται σε 3-7 εργασιμες ημέρες ανάλογα με τον φόρτο εργασίας


picture

Γεώργιος Χατζηδάκης. Ιατρός. Ηράκλειο Κρήτης
Αγόρασε Θάλαμο UVC 32W, στις 16/10/2020
Αγόρασε UVC Air Tunnel 220W με 2 φωτοκαταλυτικά φίλτρα, στις 6/11/2020.

Έχω προμηθευτεί τόσο το box sterilizer για αποστείρωση αντικειμένων όσο και το air tunnel για αποστείρωση του αέρα του ιατρείου ...Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση απο μια ελληνική εταιρεία....Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα ...

Aπάντηση: Ευχαριστούμε πολύ. Εκτός της άψογης συνεργασίας μας μαζί σας και στις 2 παραγγελίες, να τονίσω ότι ειναι σημαντικό οι ιατροί να είναι παράδειγμα προς μίμησην για τον κόσμο όσον αφορά την πρόληψη και προστασία κατα της εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και γενικά των ιώσεων. Οτι θελήσετε στην διάθεσή σας.

Χρύσα Μεγαγιάννη. Οδοντίατρος. Βολος
Αγόρασε Θάλαμο UVC 16W στις 20/5/2020
Αγόρασε hand unit 50W την 1η/7/2020.

Ήδη από το καλοκαίρι χρησιμοποιώ στο οδοντιατρείο μου τόσο τον αποστειρωτή χειρός, όσο και το θάλαμο με αποστείρωση και αέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο από τις συσκευές (ποιότητα & τιμή), όσο και από την ΑΤΛΑΣ Ενεργειακή για την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκρισή τους σε κάθε ερώτηση και ανάγκη μου. Μένουμε ασφαλείς μαζί σας!!!

Aπάντηση: Ευχαριστούμε. Η συνεργασία μας και στις 2 παραγγελίες ήταν άψογη. Εισαστε υποδειγματική πελάτης και φαίνεται η ευαισθητοποίησή σας στην ασφάλεια των πελατών σας και στην πρόληψη. Χαιρετισμούς στον Βόλο. Να'στε καλα.

Μαρία Κόντου. Ελευθερη επαγγελματίας
Αγόρασε hand unit 32W στις 10/8/2020.

Η φορητή μονάδα αποστείρωσης hand unit που μου έστειλαν, είναι πολύ απλή στη χρήση και αποστειρώνει σε δευτερόλεπτα ότι μπαίνει στο σπίτι μου (ψώνια, delivery κτλ) όπως και την κουζίνa μου και το καθιστικό μου αλλά και τα ρούχα μας. Την παίρνω και στο γραφείο μου. Δε θελει ποτέ service. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Θέλω να πάρω κι ένα για την μητέρα μου.

Aπάντηση: Ευχαριστούμε. Ειναι σημαντική η πρόληψη στο σπίτι. Η ασφάλεια του σπιτιού από βιολογικούς κινδύνους πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα και χαίρομαι που είσαστε τόσο συνειδητοποιημένη.

Anna Manakou. Οδοντίατρος στον Πειραιά
Aγόρασε Αιr Tunnel 110W στις 9/7/2020

Παρέλαβα τη συσκευή μου air tunnel από το καλοκαίρι (έγκαιρη παράδοση) αλλά ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ πρόσφατα, είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη λειτουργία της και νιώθω ασφάλεια όσον αφορά το φιλτράρισμα του αέρα στο χώρο αναμονής.

Aπάντηση: Ευχαριστούμε πολύ. Εισαστε απο τους επαγγελματίες που προσέχουν τους πελάτες τους κι αυτό φάνηκε αμέσως στην συνεργασία μας

Kitsou Vasiliki. Ιατρός ΩΡΛ στην λέσβο
Aγόρασε UV Hand Unit 32W στις 10/9/2020

Πήρα τον UV αποστειρωτή χειρός για το ιατρείο μου και τον βρίσκω πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση. Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση της εταιρείας!

Aπάντηση: Σας ευχαριστούμε. Η αναγνώριση σας είναι σημαντική για εμάς. Κάνουμε ότι μπορούμε για τους πελάτες μας οπως άλλωστε επιβάλεται όταν εμπορεύεσαι συσκευές που προασπίζουν την υγεία του κόσμου. Πάντα στην διάθεσή σας.


picture
picture picture picture picture